Wij zijn altijd op zoek naar gastgezinnen. Dit is een unieke kans om jongeren of volwassenen van de andere gemeenten te leren kennen.

Tijdens een jeugdtreffen, dat ongeveer 9 dagen duurt, zorgt het gastgezin voor de avondmaaltijd van de jongere. Dit geeft de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. 's Avonds gaat de jongere terug naar de gemeenschappelijke slaapplaats. 's Morgens en 's middags voorziet de organisatie een gemeenschappelijke maaltijden en activiteiten voor onze jongeren. Er wordt altijd één dag voorzien die het gastgezin met de jongere doorbrengt. Het gastgezin bepaalt de bestemming. Vele gastgezinnen organiseren voor die dag een uitstap samen met andere gastgezinnen. In 2015 zijn er zo bij voorbeeld verschillende gastgezinnen met hun jongeren de stad Brugge gaan bezoeken. Wij organiseren ons volgend jeugdtreffen rond de laatste twee weken van juli in 2024.

Tijdens de Europadagen, die ongeveer 4 dagen duren, slapen de volwassen bezoekers bij het gastgezin. Zij zorgen ook zelf voor het ontbijt en het avondmaal. Het middagmaal en de activiteiten overdag worden door Linden Groet Linden georganiseerd. Wij organiseren de volgende Europadagen vermoedelijk in 2026.

Indien je bijkomende informatie wenst, dan kan je een email sturen via de link contact of telefonisch contact nemen met één van onze bestuursleden.

Indien je je kandidaat wil stellen, stuur een email naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .